12 Ocak 2010 Salı

Yasemin Kafe, Bostanlı - İzmir

Yeni yılın bu ilk yazısında Ankara sınırları dışına çıkmak istiyorum. Hatta yazacağım bu satırlarda yemeklerden çok mekanın kendisinden bahsedeceğim. Konumuz İzmir-Bostanlı sahilinde bulunan Yasemin Kafe. Pazar kahvaltılarınızı geçirebileceğiniz, güneşi batırabileceğiniz müdavimi olacağınız bir mekan.


 

 

Yasemin Kafe'yi önemli ve farklı kılan konumu. Pizzadan spagettiye, ara sıcaklardan ana yemek çeşitlerine, balık ve et menülerine kadar uzanan zengin yemek çeşitleri ve içecek alternatifleriyle göz dolduruyor. Ancak yemeklerin çoğunda dondurulmuş gıdaların kullanılması, mönünün vasatın üzerine çıkamamasına neden oluyor.

Yasemin Kafe'nin Karşıyaka'nın cazibe merkezlerinden biri haline dönüşmesinin asıl nedeni göz alabildiğine bir Körfez manzarası, masmavi gökyüzü, yemyeşil çimenler ve püfür püfür esen o tatlı imbat rüzgarı. Özellikle sıcak yaz aylarında, İzmir'in boğucu neminden  kurtulup, taze deniz havası alamak için biçilmiş kaftan.


Muhteşem bir günbatımı manzarası, buzzz gibi bir bira, patates cipsi ve Mahmure Handan Hanım'dan Karşıyakalı parçası... Ne iş stresi, ne de memeleket meselesi. Sadece güneş, deniz ve siz. Gerisi hikaye.


Yasemin Kafe
Bostanlı Sahil Bulvarı,
Beşikcioğlu Camisi karşısı
Bostanlı - İzmir
0.232.330 99 20
0.232.330 91 20

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails