13 Eylül 2009 Pazar

Kukla Kebap, Çayyolu - Ankara

Kukla Kebap, Ankara'nın eski ve renkli mekanlarından birisidir. Mönüsündeki lezzetlerin yanısıra kukla, Hacivat & Karagöz ve tuluat tiyatrosu gibi bu toprakların vaz geçilmez kültür unsurlarını da müşterilerine her akşam sunmakta.



Ankara'nın bu köklü mekanı Balgat ve Etlik'ten sonra Ankara'nın yeni cazibe merkezi, Park Caddesi'nde de bir şube açtı. Park Caddesi Alımcı Villa'larından birine açılan yeni şube, eski yerlerine nazaran daha modern ve dekoratif bir şekilde tasarlanmış.



Çocuklu masalarla özel olarak ilgilenen palyaço, değişik skeçleriyle Hacivat & Karagöz ve küçük bir fasıl ekibi hoşça vakit geçirmenizi sağlayan küçük detaylar.




Mönüsünü klasik Türk & Osmanlı mutfağının bilindik lezzetleri oluşturmakta. Kukla Kebap(İskender), Acılı Köfte, Dana külbastı, Şiş, Açık-Kapalı pide çeşitleri, Ekmek Kadayıfı, Portakallı İrmik Helvası ve Künefe sunulan lezzetlerden bazıları. Servisinin biraz ağır olmasına karşın özellikle yaz akşamlarında bahçe kısmında hoş vakit geçirebileceğiniz bir mekan.








Kukla Kebap (İskender): 11,20 TL
Dönerli Pide: 9,70 TL
Ispanaklı Pide: 5,50 TL
Dana Külbastı: 15,70 TL
Portakallı İrmik Helvası: 5,50 TL
Künefe: 5,50 TL
Kaymaklı Ekmek Kadayıfı: 6,00 TL
Üzüm Suyu(Kırmız & Beyaz): 3,50 TL


Kukla Kebap
Park Caddesi,
Alımcı Park Villaları No:5
Çayyolu / Ankara

2 yorum:

karamelam dedi ki...

kızım kukla oyunlarına bayılıyor çocukla gidilebilecek hoş bir mekan(balgat)...ama çayyolu şubesi kapanmış...

GialloRosso dedi ki...

Evet Çayyolu Şubesi kapanmış. Ben de geçen gün kapıdan dönmek durumunda kaldım. Halbuki oldukça büyük ve güzel bir mekandı. Sanırım kiraların yüksekliği ve talebin az olması Çayyolu Şubesi'nin kapanmasına yol açtı.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails