21 Ekim 2009 Çarşamba

Köfteci Şahin Usta, Ulus - Ankara

Meşhur Köfteci Şahin Usta, Ankara eski oto sanayi bölgesinde bulunan, kendi halinde bir esnaf lokantası. Daha doğrusu öyleymiş. Sunduğu lezzetin şöhreti artınca işleri de büyütmeye başlamış. Haftaiçi bir öğlen vakti yolunuz düşerse, artık esnaf lokantasından çıktığını görebilirsiniz.

Mönüsünde sadece köfte bulunan bir işletmenin bu seviyeye gelmesi çok rastlanan bir durum değil. Bu yükselişi sunduğu lezzetin yanı sıra gösterdiği servis kalitesine de bağlayabiliriz. Ulus gibi bir yerde sadece bayan garsonlarla çalışmak, müşteriye güler yüzle yaklaşmak, işletmenin başarısında önemli bir yere sahip.

Mönüde ana yemek olarak sadece köfte bulunmakta. Asıl çeşitlilik köftenin yanında sunulan garnitürlerle sağlanıyor. Köfteyle beraber gelen mısır ekmeği, roka, marul, közlenmiş sarımsak ve domates yemeğin tamamlayıcı unsurlarını oluşturuyorlar. İsteğe göre getirilen piyaz sofranın olmazsa olmazlarından.

Yoğun bir gün geçirirken, öğle arasında kafanızı biraz olsun dağıtıp, damak çatlatmak isterseniz Şahin Usta aradığınız mekan olabilir. Böylece hergün "bu öğlen nerede yemek yiyelim?" işkencesine de bir son vermiş olursunuz.


Ayağınıza Sağlık !











Köfte (1 porsiyon): 10 TL
Organik Şalgam Suyu: 2 TL
Piyaz: 8 TL

Meşhur Köfteci Şahin Usta
Yeni Sanayi Demir Caddesi No: 66/B
Ulus ANKARA
Tel : 0312 309 58 26
info@sahinusta.com

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet dort sene once gittim , nefisti gercekten. Yanindaki yesilligin goz doldurdugunu animsiyorum.

Adsız dedi ki...

orda çalışanlara sigorta yaptırmayıp arı gibi çalıştırır doğrudur.. çünkü iş olmadığı halde boş eleman görürse müşterinin yanında fırçayı atar..ama şunu inkar etmemek gerek hergün aynı menüyle elemanlarını da doyurur.. köftesi mi..
çalışanına değer vermeyen işletmeci kayda değer değildir.. çünkü böyle bir ortam lezzeti alıp götürür.
kalite çalışandan başlar. çünkü asıl hizmeti çalışan yapar.. size diyorum seçimlerinizde biraz daha kaliteyi artırın lütfen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails