9 Ekim 2010 Cumartesi

Meşhur İskender, Bilkent - Ankara

Meşhur İskender, Bilkent girişindeki benzin istasyonunun yanında bulunan, şık bir mekan. Özellikle yaz aylarında kullanabileceğiniz, güzel vakit geçirebileceğiniz bir bahçesi de mevcut. Yaz aylarının ve kırmızı etin vazgeçilmezi haline gelen arıları saymazsak tabii. Bahçede oturmayı düşünüyorsanız Bilkent bölgesinin bu arsız  hayvanlarıyla baş etmeyi göze almalısınız. Her ne kadar garsonların getirdiği yanık kahve arıların sayısını biraz azaltsa da, arılardan kurtulmanın en iyi yolu sipariş ettiğiniz etleri biran önce mideye indirmek gibi gözüküyor.


 Arılardan sonra bir başka rahatsız edici unsur da işletmenin masa ve sandalyeleriydi. Bir kebapçıdan ziyade bir caféde olduğum hissini uyandıran cam-bambu masa ve oldukça yatık ve rahatsız bir mindere sahip olan sandalyeler daha yemeklerin tadına bakmadan hayal kırıklığına uğramama neden oldu diyebilirim.



Başlangıç olarak gelen mezelerin çeşit olarak fazla ve bol kepçe olmalarına rağmen vasatı aşamadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Herhalde mekanda en beğendiğim şey iskenderdi. Gerek görüntüsüyle gerekse de lezzetiyle sınıfı geçen tek unsurdu.

İskender: 13 TL




Meşhur İskender
1.Cadde, YÖK Kavşağı,
Shell Benzin İstasyonu Yanı
Bilkent - Ankara

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba blogunuzu yeni gördüm ve takip edicem inşallah.Sadece Ankara daki yemek yenilcek yerleri mi yazıosunuz ?

Adsız dedi ki...

bide "about" yok veya göremedim siz kimsiniz merk ettim ? :) biraz bilgi...

GialloRosso dedi ki...

Ankara'da oturdugum icin genelde Ankara'daki mekanlari tanitmaya calisiyorum. Ama Bu baska sehirlerden yerler olmayacagi anlamina gelmez. Zaten az da olsa Ankara disi mekanlari da site icerisinde gorebilirsiniz.

Tesekkur ederim.

Adsız dedi ki...

Paris Caddesi ve Bilkent'te yer alan Meşhur iskender'in yaz ayında arıları gercekten rahatsız edici ama bundan daha rahatsız edicisi de sahibinin müşterilere karşı olan davranışı. Tamamen işletmecilik anlayışından uzak olduğunu belirtmek istedim.

Adsız dedi ki...

Yukarıdaki yorumu görünce burada bir iki şey daha eklemek gerektiğini düşündüm Ankara'daki Meşhur İskender adlı restaurant hakkında.
Bu mekan sahibi dolayısıyla müşterilerini mekanı terk edecek kadar sinirlendirebilen bir yerdir. Özellikle Bilkent'de oturan birisi olarak geçenlerde karşılaştığım mekanın sahibi ile bir müşteri arasındaki tartışma beni çok rahatsız etti. Sahibinin oldukça kaba olduğunu ben de eklemek isterim. Müşteri yoğunluğuna göre yemeklerin buz gibi gelmesi, ikram gibi görünen birtakım yiyeceklerden para alınması tüketici hakları bakımından oldukça tartışılabilir durumlar. Kesinlikle tavsiye etmem.

GialloRosso dedi ki...

Birkac olumsuz yorum benim de kulagima geldi. Ayrica herhangi bir olay yasamasam bile, ben de iyi bir elektrik aldigimi soyleyemem.

Bu negatif durumun islerine yansidigi acikca gozukuyor. Bilkent cevresinde pek tercih edilen bir mekan degil. Ne yazik ki...

yasemin ünal dedi ki...

Çocuklar ınternet aracılığı ile kampanyalı iskender menüsünden alarak 4 Temmuz 2011 tarihinde Bilkete bulunan yerinize mezuniyet kutlaması için 14 kişi geldik porsiyonların küçültülmüş olması önem azetmiyor ancak garsonların tavır ve davranışı ekstre oarak verilen siparişlerin gelmemesi sizin gibi bir müessese için uygun bulmamaktadır. tarafınızdan bilinmesinin gerekli oldugunu düşünmekteyim. Umarım bu tür davranışlar tekrarlanmaz.
yasemin ünal

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails