31 Temmuz 2009 Cuma

Bolu MangalEvi - Ankara

Çok hoş bir yaz faaliyettir mangal yapmak. Hele bir de Ankara gibi bir yerde yaşıyorsanız, yeşil, ağaçlık bir ortamda pamuk gibi bir et yemenin tadı başkadır.
Ancak giderek yoğunlaşan iş hayatı ve bir İ.Melih ürünü olan çarpık kentleşme, bu tarz aktvitelerin Ankara'da yapılmasını oldukça zorlaştırıyor. Bunu fırsat bilen bir girişimci İstanbul Yolu'nun OSTİM girişinde oldukça kaliteli bir mekan açmış. Mekanın adı Bolu Mangal Evi.
Bolu'dan getirttikleri etleri, özel tasarlanmış mangalda pişirerek, sunuyorlar. Bolu Dağı'nda, geniş otlaklarda beslenen hayvanların etlerini kullanan müesese, Ankara'da da bir ilk olmayı başarmış.


Kilo ile et, tıka basa lezzet sloganıyla yola çıkan işletmenin mönüsünde köfte, ızgara et, pirzola, tavuk şiş, tavuk kanat ve kaburga sarma bulunuyor. Bunun yanında Afyon'un meşhur Kaymaklı Ekmek Kadayıfı ve Konya yöresinin Çömlek Yoğurdu da mönüdeki lezzetler arasında. Ayrıca köy kahvaltısını da hayata geçiren işletme, müşterilerine yöresel peynir çeşitleri, bal ve sucuklu yumurta gibi tatlar sunmakta.
Oldukça uygun fiyatlar sunan MangalEvi'ni mutlaka denemenizi öneririm.
Köftenin kilosu 24 TL
Tavuk Şiş'in kilosu 20 TL

Son bir hatırlatma; diğer restorantlardan farklı olarak porsiyon yerine kilo hesabı yapılıyor. Ne kadar yiyeceğinizi önceden kestiremeyebilirsiniz. Gaza gelip, kilolarca et siparişi vermeyin derim.

Bolu Mangal Evi
İstanbul Yolu
Erciyes İş Merkezleri Sitesi
4.Cadde No:2/A Ankara

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails