31 Ağustos 2009 Pazartesi

Adem Doruk Alabalık Tesisleri, İvedik - Ankara

Adem Doruk Alabalık tesisleri, şehrin gürültüsünden uzak, yeşil, hoş bir mekan. Denizi olmayan Ankara'da güzel, lezzetli balık yemek istiyorsanız, Adem Doruk Alabalık tesisleri sizin için biçilmiş kaftan. Ahşap çardakları, alabalık havuzu ve ilginç sobalarıyla oldukça otantik bir mekan.
Balık çeşitlerinin yanısıra sunmuş olduğu zengin köy kahvaltısı pazar günlerinizi keyiflendirmek için çok doğru bir seçenek olacaktır.


Siparişlerinizin alınmasıyla birlikte sizi yavaş yavaş ziyafete hazırlıyorlar. Masa ilk önce bol yeşillik ve irmik helvasıyla donatılıyor. Evet yanlış duymadınız. tatlı olarak ikram edilen irmik helvası ana yemekten önce geliyor. Daha sonra dilerseniz sıcak güveç içinde getirilen Fırın Helva'yı da deneyebilirsiniz.


Salata ve tatlı ikramlarıyla iyice kıvama geldikten sonra ana yemeğiniz geliyor. Benim favorim Mantarlı - Kaşarlı Alabalık. Ancak mönü oldukça geniş. Balık Adana'dan alabalık pane'ye, levrek şiş'ten balık köftesi'ne kadar çok sayıda çeşit sizleri bekliyor.




Mantarlı - Kaşarlı Alabalık + cola : 13 TL

Adem Doruk AlaBalık Tesisleri
İvedik Köyü Otoban Girişi No: 78/1
Yenimahalle-ANKARA
Telefon: 0312 334 49 43 - 334 55 29
www.ademdoruk.com



1 yorum:

Adsız dedi ki...

03/11/2012 tarihinde ailemle birlikte saat 20:30 balık yemek için gittigimiz ivedik tesislerinde Ankara ilçesine ait bir belediye baskanı kapalı bir ortamda hatta çocukların oldugu bir yerde ceza levhalarını bıle gormeksizin SİGARA içmekteydi yanındakı arkadaslarıda dahıl ismi duyulmus bir tesis buna izin veriyor.Böyle sorumsuz bir tesiz olamaz ben bunu tüm tanıdıklarıma bildirecegim ve her yerde bu terbiyesizligin reklamını yapacagım.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails