24 Aralık 2009 Perşembe

Olivve Café & Bistro, Beysukent - Ankara

Olivve Café, ilk bakışta zeytinyağı ve organik ürünler satan bir yer izlenimi uyadırıyor. Şık bir restoran olduğu içine girince anlaşılıyor.
Mönüde dünya mutfaklarından değişik lezzetler kullanılmış. Ayrıca Kuzey Ege'nin meşhur zeytinlerinden elde edilen zeytinyağı ile yapılmış kurabiyeler mönüye muzur bir hava katmış. Mekanla ilgili bahsedilmesi gereken bir diğer konu da yemek sunumlarındaki zerafet. Sunumlardaki şıklık, çalışanların iş ahlakının bir göstergesi.


Ana yemeklerden Olivve Özel'i denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Milföylerin arasına yerleştirilen, julyen kesilmiş tavuk parçaları ve bunları süsleyen muhteşem sos! Bir tavuk yemeğinin bu kadar hoşuma gideceğini hiç düşünmemiştim doğrusu.
Bahsedilmesi gereken bir diğer lezzet ise Olivve'e özel zeytinyağlı kurabiyeler. Yemekten sonra, tatlı niyetine kurabiye yemek insana garip gelebilir. Ancak zeytiyağı ile yapılmış bu kurabiyeler fikrinizi kesinlikle değiştirecek. Hem çok hafif , hem de çok lezzetli. Favorilerim, limonlu ve sakızlı.



Olivve Özel: 13 TL
Dana Külbasti: 14,50 TL
Biftekli Sandviç: 9 TL
Cheesecake: 8 TL
Kurabiye(kg): 24 TL

Olivve Café & Bistro
Angora Caddesi, No:52
Beysukent - Ankara
0312 235 51 52

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails