6 Ağustos 2010 Cuma

Bursa Ala İskendercisi, Cepa AVM - Ankara

Son zamanlarda et fiyatlarındaki önlenemez yükselişe rağmen bazı iskenderciler fiyatlarını sabit tutmakta kararlı. Bunlardan birisi de Cepa AVM Kafeler Sokağı'nda bulunan Bursa Ala İskendercisi.



Yanlış hatırlamıyorsam 5-6 ay önce açılan mekan, sağlam bir müşteri profili oluşturmak adına ciddi kampanyalar yapmaya başladı. İskender merkezli bir mönüye sahip olduklarından uygun fiyatın yanında, kaliteli hizmeti de sunmayı başardılar.


Görüntüsüyle bile insanın aklını başından alan, insanda 1 porsiyonluk iskenderi, 1,5 hatta duble porsiyona döndürme hissi uyandıran, muazzam bir lezzet. Yanında acılı ve buz gibi bir Organik Adana Kaleağası Şalgamı lezzete lezzet katıyor adeta.



 İskender (1 porsiyon): 9,75 TL
 İskender (1,5 porsiyon): 12,50 TL
 İskender (duble): 13,50 TL
 Organik Kaleağası Şalgam: 3,50 TL

 Bursa Ala İskendercisi
 Cepa AVM Eskişehir Yolu, 7.km, kat:3
 Ankara

5 yorum:

Adsız dedi ki...

iskender severmisiniz ? LÜTFEN CEPA AVM DE ALA İSKENDERİ DENEYİN VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ.......

Adsız dedi ki...

Cok iyiler gercekten,servis kaliteli ve hızlı.Tereyagın kokusu mis gibiydi.Canınız iskender cekerse mutaka deneyin.Yakında tekrar gidicem bende:)

GialloRosso dedi ki...

Eskiden Hacıbey vardı. Ankara'da iskender yemek için tek geçtiğim bir mekandı. Ancak Bursa Ala İskender, lezzet kalitesiyle Hacebey'e yaklaşmış durumda.

Adsız dedi ki...

müşteri memnuniyetinden anlamayan mekan.. künefe fiyatı standartların üstünde olmasına rağmen çok kötüydü. donmuş gibi kesilmedi yiyemediğim yarısını gösteryim dedim onuda aldılar önümden yenisinide vermediler parasını da söke söke aldılar utanmadan!!!

Adsız dedi ki...

Iceri ilk girdigimde tereyagi harika kokuyordu.lezzetli bir iskender yiyecegimi dusunmustum fakat iskender geldiginde hic de oyle olmadi. Fiyatlar bu blogda yazildigi gibi degil daha yuksek ayrica musteri memnuniyetinin oldugunu da hic dusunmuyorum. Iskender icin de yedigim en kotu iskender diyebilirim sanirin bu yuzden bir sure iskender yiyemeyecegim. Ankara da guzel bir iskender yemek isteyenler icin karanfil caddesindeki bursacam i oneriyorum. Harika bir lezzet, guzel mezelerle, musteri memnuniyeti ve mutevazi hos bir mekan... Bursa Ala birdaha ASLA !!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails